Top mediatraining

Mediatrainingen zijn er in vele soorten en maten en vooral ook middelmatig. Samen met oud TV-presentator Victor Deconinck verzorgt Press Affairs™ top mediatrainingen in een uiterst professionele studio-omgeving in het hartje van de historische Dordtse binnenstad. 

Journalisten doen vaak sceptisch over mediatraining, maar dat is onterecht. Weten hoe journalisten werken, hoe zij hun vragen stellen en hoe u kunt vasthouden aan de eigen kernboodschap, is cruciaal tijdens een interview.

En ook leren hoe u overkomt en daarin nog beter kunt worden is niets om je voor te schamen, integendeel. Journalisten volgen een academische opleiding voordat zij u mogen interviewen. Alleen daarom al is het aan te bevelen uzelf ook te trainen.

In de studio kunnen diverse settingen worden nagebootst, waaronder de meest populaire talkshows op de Nederlandse televisie. Geen klasjes met open inschrijving, maar persoonlijke benadering in een veilige omgeving. De trainingen zijn bedoeld voor de top van het Nederlandse bedrijfsleven, instellingen en overheid.  

In het filmpje dat u hieronder kunt starten vindt u een voorbeeld van hoe het niet moet. Rutger van Castricum is geen makkelijke journalist voor woordvoerders, maar op deze manier hem te woord staan is zonder twijfel niet professioneel.